Dorenfest Verenigingenmarkt 18 mei 2023 Hemelvaartsdag
Van 14.00 tot 18.00 uur in het centrum van Doorwerth

Clusterwoningen toekomst proof! Van bewoners, vóór bewoners. In 2020 was een kleine subsidie aanleiding om aan de slag te gaan met uitwisselen van ervaringskennis en samen te werken met professionals. Inmiddels hebben we een ‘basisplan dat staat als een huis’, ook voor niet-clusterbewoners interessant. Kom kijken!, naar De Menukaart, de Clus-tutorials, ‘meten is weten’, op zoek naar de warmtelekken, ervaringen van Clusterbewoners en doe mee!  We leggen elkaar niks op, en we willen vanuit meerdere invalshoeken perspectief bieden. Samen voor een duurzame wijk  💪.

Ook OnzeAuto, de elektrisch deelauto in Doorwerth is er te bewonderen, van binnen en buiten. En je kunt de aanwezige gebruikers van de deelauto vragen naar hun ervaringen.

De Verenigingenmarkt was wegens de slechte weersvoorspellingen op 1 oktober 2022 geannuleerd werd, is nu gepland op donderdag 18 mei 2023 (Hemelvaartsdag).

clusterwoningen

About clusterwoningen

“Wij zijn een platform voor én door bewoners van de Clusterwoningen Doorwerth waarin we samen leren, samen doen en organiseren voor prettig wonen in een langdurig leefbare en aangename wijk.”

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door op Akkoord te klikken stem je hier mee in en kan je de website bezoeken.