De elektrische deelauto van samenslimrijden is aangekomen in Doorwerth!  De feestelijk opening volgt nog. De auto krijgt zijn thuisplek op de parkeerplaats aan de Mozartlaan bij het winkelcentrum. Doe je mee? Samen deel je de auto’s. Dat is niet alleen gezelliger, maar ook handig!

.

Over autodelen met de buurt, wat het oplevert kun je terecht bij:

.

met de ervaringen van de deelauto’s in Oosterbeek.

De auto is voor veel huishoudens de op een na grootste kostenpost, terwijl deze gemiddeld 95% van de tijd stilstaat. Meer dan de helft van onze straten, 55% om precies te zijn, is gereserveerd voor de auto. We zijn inmiddels gewend aan een straatbeeld met tientallen geparkeerde auto’s, maar stel je eens voor hoe het er anders uit zou kunnen zien! Minder auto’s geeft de mogelijkheid voor veel meer groen, ruimte voor ontmoeting en voor kinderen om te spelen.

Feestelijke opening Onze Auto in Doorwerth op 8 mei met de Renault Megane electric E-tech (foto Koen Wilmink, Rijn en Veluwe)
clusterwoningen

About clusterwoningen

“Wij zijn een platform voor én door bewoners van de Clusterwoningen Doorwerth waarin we samen leren, samen doen en organiseren voor prettig wonen in een langdurig leefbare en aangename wijk.”

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door op Akkoord te klikken stem je hier mee in en kan je de website bezoeken.