Team Clusterwoningen Mix uit Doorwerth zijn de slimme winnaars van challenge 5 van de Energie bespaar game. 🎉🎉🎉🎉 Jan Willem, Jan, Martijn, Daniëlle, Stefan & Teamcaptain Chérie wonnen een wandeling met de warmtebeeld camera, verzorgd door Rijn en IJssel Energiecoöperatie en gesponsord door de gemeente Renkum. 

Zij zagen de resultaten van hun isolatieacties en gingen op speurtocht naar de warmtelekken in hun woningen, zoals de typisch Clusterkier, tussen spouwmuur en gevelpanelen. Na de wandeling gingen teamleden verder op onderzoek in het Clusterwoningenarchief met de bouwtekeningen.

De teams van de wijk Clusterwoningen deden het goed!
In de gemeente Renkum werd de 1e run van het spel in heel Nederland gespeeld 💪. Op initiatief van een aantal wijkinitiatieven. De game is gemaakt door Slimrenoveren en the2bcollective, gefinancierd vanuit een subsidie van de Energiebespaarcoalitie, onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. De teams en deelnemers in de gemeente Renkum zijn de proefkonijnen.

.

clusterwoningen

About clusterwoningen

“Wij zijn een platform voor én door bewoners van de Clusterwoningen Doorwerth waarin we samen leren, samen doen en organiseren voor prettig wonen in een langdurig leefbare en aangename wijk.”

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door op Akkoord te klikken stem je hier mee in en kan je de website bezoeken.