Op zoek naar materialen voor herstel van jouw clusterwoning? Of heb je juist materialen over en in de aanbieding? Op Marktplaats ‘clusterwoningen Doorwerth’ bieden bewoners overtollige materialen aan zoals bijvoorbeeld kozijnen, draairamen, gevelbekleding/rabat hout, tuinbestrating e.d.

Gebruik Marktplaats als een local. Hier vindt je speciale Clusterwoning bouwmaterialen, originele details en andere grote zaken. Denk ook binnendeuren, complete keukens of onderdelen zoals scharnieren of een kraan – hiermee kunnen we samen veel werk, geld en energie besparen. En het is bovendien een aardige manier om je buren en de wijk beter te leren kennen.

Verkoop je Clusterwoning onderdelen?
Ga jij je kozijnen vernieuwen, de rabatdelen van de schuur verwijderen of vervang je de keuken? Plaats het op Marktplaats: Maak een paar foto’s, maak een omschrijving en neem de tag #clusterwoningen op in de advertentie. Zo ben je voor andere goed vindbaar!

Zoek je Clusterwoning onderdelen? Gebruik de optie ‘in de buurt’, zoek op Marktplaats met zoekwoord Clusterwoningen.

Geen resultaat? Plaats een oproep! Nextdoor is daarvoor ook een aardig middel voor en ook daar is Clusterwoning Toekomst proof! Actief en kunnen we je wellicht helpen in je zoektocht naar juiste Clusterwoning bouwmaterialen.

Zo helpen de vernieuwers en de verbeteraars van de Clusterwoningen Menukaart elkaar een handje. Minder afval en meer betaalbare materialen. Goed voor het milieu!