Beste buur,

Lijkt het jou wat om samen met de buurt een elektrische auto te delen?

De auto is voor veel huishoudens de op een na grootste kostenpost, terwijl deze gemiddeld 95% van de tijd stilstaat. Meer dan de helft van onze straten, 55% om precies te zijn, is gereserveerd voor de auto. We zijn inmiddels gewend aan een straatbeeld met tientallen geparkeerde auto’s, maar stel je eens voor hoe het er anders uit zou kunnen zien! Minder auto’s geeft de mogelijkheid voor veel meer groen, ruimte voor ontmoeting en voor kinderen om te spelen.

In Doorwerth hebben we de mogelijkheid om elektrische auto’s met elkaar te delen. Je deelt dan samen elektrische auto’s met mensen die je (goed) kent. Dat is net wat anders dan de andere deelauto’s in Nederland waarbij iedereen kan meedoen. Alleen als je in de buurt woont, kun je je bij het deelinitiatief aanmelden. Echt onze auto’s dus. Zo staan er dan minder auto’s in de straat, betaal je niet meer voor een stilstaande auto en kunnen we samen bijdragen aan een groenere buurt.

Online informatieavond 24 januari

Goed nieuws: we kunnen bijna met een groep gaan autodelen in Doorwerth! Dus doe je ook mee? Op dinsdag 24 januari organiseert OnzeAuto een digitale informatie-avond om 19.30 uur. Je kunt je hiervoor aanmelden via de link op www.onzeauto.com/samenslimrijden/doorwerth of door de QR code te scannen.

Groeten, je buren:
Irma Corten & Sandra Babuhkan

Als je niet bij de informatieavond kunt maar graag meer wil weten over de deelauto, stuur ons dan even een appje.
(Irma: 06-42587950/Sandra: 06-48309574).

clusterwoningen

About clusterwoningen

“Wij zijn een platform voor én door bewoners van de Clusterwoningen Doorwerth waarin we samen leren, samen doen en organiseren voor prettig wonen in een langdurig leefbare en aangename wijk.”

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door op Akkoord te klikken stem je hier mee in en kan je de website bezoeken.