Nieuw!

Vanuit het wijkinitiatief zijn wij gestart met het ontdekken van de goede en zwakke plekken van onze Clusterwoningen. Met de professionals Esther Schenkelaars van lbs63 energieke architectuur, energetisch ontwerper, i.s.m. ingenieursbureau Peter van der Kleij, kunnen we dankzij de RRE-subsidie aan de slag. De eerste stap is het analyseren van een 3-tal representatieve clusterwoningen, en het maken van een prototype advies met menukaart voor het verduurzamen. De bedoeling is dat iedere Clusterwoning hier zijn voordeel mee kan doen, voor zijn eigen situatie, in eigen tempo, op een manier die aansluit bij wat er al wel en niet gedaan is aan de woning.

We hebben door professionals een prototypeadvies en een bijbehorende menukaart laten uitwerken voor een energiezuinige en comfortabele clusterwoning.

Het prototype advies geeft overzicht van mogelijke woningaanpassingen. Er worden twee routes beschreven: een minder ingrijpende route waarin u uw woning aanpast ‘Menu verbeteren’ en een ingrijpender route waarin u grote delen van uw huis vernieuwd ‘Menu vernieuwen’. Een tussenweg is ook mogelijk. Het advies bouwt op: eerst schetsen we eenvoudige stappen, die u zonder grote investeringen kunt doen. Bekijk voor kleine maatregelen ook onze ‘Clus Tutorials’. Uiteindelijk schetsen we een beeld hoe u uw huis verregaand kunt verduurzamen.

menukaart Clusterwoningen naar toekomstproof
Menukaart voor routes naar Clusterwoning toekomst proof!
clusterwoningen

About clusterwoningen

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door op Akkoord te klikken stem je hier mee in en kan je de website bezoeken.