Meedoen kan nog steeds!

Op 20 februari is gestart met het project ‘Balansventilatie met WTW’ (Warmte Terug Winning) voor Clusterwoningen toekomst proof! Maarten de Wit van Plushuis heeft de kick-off introductie gegeven voor de workshop. Isoleren van een Clusterwoning gaat niet zonder ventileren, voor een energiezuinige, comfortabele en gezonde woning. Bosrijk wonen zonder vochtproblemen, is een wens.

Eerste schets voor eigen woning

Na de introductieles is de opdracht voor de komende workshop op basis van opgedane kennis een eerste schets te maken voor balansventilatie met WTW voor je eigen woning! Er zijn vijftien deelnemers voor de workshop en er is ruimte voor meer! Het is nog mogelijk om mee te doen met de workshop en je op te geven onderaan deze pagina.

Sponsors

Doel van het project is een werkwijze ontwikkelen,  waarmee je zelf als doe-het-zelver of als ‘klusser voor derden’ balansventilatie met warmteterugwining (WTW) kunt inpassen of aanleggen. Het project is een initiatief van de werkgroep Clusterwoningen toekomst proof! en wordt gesponsord door het duurzaamheidsfonds van de Rabobank Arnhem en omstreken, mede mogelijk gemaakt door Rijn en IJssel Energiediensten en we ontvangen support van Landelijk Samenwerkingsverband Actieve bewoners. We zijn nog op zoek naar meer sponsors!

Clusterwoningen toekomst proof! pioniert

Met de workshop gaan we voor minimaal 5 clusterwoningen een plan maken en liefst uitvoeren. De opgedane kennis wordt vastgelegd in een instructievideo en een instructie handboek. Via de website wordt video en praktisch handboek gedeeld. De opgedane kennis is er niet alleen voor Clusterwoningen toekomst proof! maar ook voor de Renkumse initiatieven en elders in Nederland.

Dus grijp die kans!, doe mee met de workshop en maak samen met professionals van Plushuis een plan voor balansventilatie met WTW voor je eigen Clusterwoning en voer het uit of ontdek of het past bij jou en je Clusterwoning. De 2e bijeenkomst is woensdagavond 20 maart.

  Aanmeldformulier

  Vul hieronder je gegevens in om mee te doen.

  clusterwoningen

  About clusterwoningen

  “Wij zijn een platform voor én door bewoners van de Clusterwoningen Doorwerth waarin we samen leren, samen doen en organiseren voor prettig wonen in een langdurig leefbare en aangename wijk.”

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Deze website maakt gebruik van Cookies. Door op Akkoord te klikken stem je hier mee in en kan je de website bezoeken.