Nieuw

Online Clus tutorials, ‘Kierdichten en vanbinnenuit isoleren’

Het is een koude winter geweest en een fris voorjaar. De energieprijzen stijgen snel en dus ook de kosten voor het verwarmen van je huis. Een mooi moment om je woning te verduurzamen. Met ‘Kierdichten & vanbinnenuit isoleren’ kun je eenvoudig energie besparen. Wil je werken aan een (meer) energiezuinige en comfortabele woning, maar weet je niet goed waar te beginnen? Geen nood, twee nieuwe Clus Tutorials zijn klaar!: ‘Isoleren gevelpanelen’ en ‘Isoleren klepraam’.


Met deze reeks korte instructiefilmpjes willen we jou helpen en inspireren je Clusterwoning nog meer toekomstproof te maken. Met relatief kleine ingrepen kunnen je gemakkelijk veel energie besparen. Goeie actie voor het milieu en jouw portemonnaie. Dus stroop je mouwen op en doe mee met deze tutorials, speciaal gemaakt voor en door ons wijkinitiatief, op basis van het thermografisch onderzoek!

Dit zijn de nieuwe Clus tutorials voor Clusterwoningen toekomst proof!, ‘Kierdichten & vanbinnenuit isoleren’.

#02 Kierdichten & vanbinnenuit isoleren

Voor wie zijn woning wil gaan isoleren worden de kieren gemakkelijk over het hoofd gezien. Al zijn ze nauwelijks zichtbaar, kleine kieren kunnen de nodige koude lucht binnen laten. Zo erg zelfs dat het andere (gevel) isolatie te niet doet. Zonde van de energie! De bestaande gevelisolatie en ongeïsoleerde klepramen zijn enorme isolatielekken in de isolatieschil van je huis. Hier lekt de meeste energie weg. Zonde dus! Met eenvoudig gereedschap en materialen zijn deze isolatiegaten gemakkelijk te isoleren. Bekijk onze nieuwe Clus tutorials, ‘Kierdichten en vanbinnenuit isoleren’. Met deze stap-voor-stap video’s laten we zien waar je op moet letten, waarom het zo belangrijk is dat je deze clussen worden aanpakt en laten we zien dat isolatie problemen eenvoudig te verhelpen zijn. Dacht je dat dit bij jouw cluster woning niet aan de orde is bekijk vooral het filmpje. Waarschuwing vooraf: schrik niet!

clusterwoningen

About clusterwoningen

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door op Akkoord te klikken stem je hier mee in en kan je de website bezoeken.