Afgelopen maandag was het volle bak in de Ontmoetingskerk tijdens de Informatieavond en -markt van ons wijkinitiatief Clusterwoningen Toekomstproof. De Menukaart – met daarin verschillende gangen met keuze uit verbeteren of vervangen – is aan meer dan 50 buurtbewoners door onze experts gepresenteerd.

Een opkomst waar we erg blij mee zijn. In de daaropvolgende informatiemarkt was gelegenheid om kennis te maken met diverse Tools. Diverse (isolatie) materialen lagen uitgestald om te ontdekken. Er werden goede vragen gesteld, beantwoord en er kwamen interessante gesprekken op gang. Opvallend is de hoeveelheid kennis onder de verschillende bewoners. Sommigen hebben reeds (grote en kleine) veranderingen en verbeteringen aan hun woning uitgevoerd ook al omdat ze  er al lange tijd wonen.

Door krachten, kennis en enthousiasme in ons wijkinitiatief te bundelen kan een ieder hier zijn voordeel mee doen. Streven is het gebruik van energie van zijn of haar woning verder terug  te dringen met behoud (of winst) van comfort, te kijken naar mogelijkheden van duurzame energieopwekking en dat alles met oog voor flora en fauna met wie we onze prachtige bosrijke woonomgeving delen.

clusterwoningen

About clusterwoningen

“Wij zijn een platform voor én door bewoners van de Clusterwoningen Doorwerth waarin we samen leren, samen doen en organiseren voor prettig wonen in een langdurig leefbare en aangename wijk.”

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door op Akkoord te klikken stem je hier mee in en kan je de website bezoeken.