Online Presentatie MENUKAART en PROTOTYPEADVIES
Geef je vragen en opmerkingen alvast door via de email! Of bespreek ze met je pleinambassadeur. Dan nemen we deze mee op de avond.

Woensdag 23 juni van 19:30 tot 20:30u.

Vanuit het wijkinitiatief zijn wij gestart met het ontdekken van de goede en zwakke plekken van onze Clusterwoningen. Met de professionals Esther Schenkelaars van lbs63 energieke architectuur, energetisch ontwerper, i.s.m. ingenieursbureau Peter van der Kleij, kunnen we dankzij de RRE-subsidie aan de slag. De eerste stap is het analyseren van een 3-tal representatieve clusterwoningen, en het maken van een prototype advies met menukaart voor het verduurzamen. De bedoeling is dat iedere Clusterwoning hier zijn voordeel mee kan doen, voor zijn eigen situatie, in eigen tempo, op een manier die aansluit bij wat er al wel en niet gedaan is aan de woning. lees meer.

Op 23 juni is een presentatie en toelichting van de menukaart en het prototype advies door Esther Schenkelaars. Meld je aan via de email info@clusterwoningen.nl onder vermelding van menukaart. De bijeenkomst is online, via Zoom, 23 juni van 19:30 tot 21:00u. De instructies volgen.

clusterwoningen

About clusterwoningen

“Wij zijn een platform voor én door bewoners van de Clusterwoningen Doorwerth waarin we samen leren, samen doen en organiseren voor prettig wonen in een langdurig leefbare en aangename wijk.”

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door op Akkoord te klikken stem je hier mee in en kan je de website bezoeken.