Beste clusterbewoners,

Het wijkinitiatief Hevea Initiatief is in de laatste fase van de voorbereiding van het zonnedak op de GroeneWaarden in Doorwerth.

Hiermee wordt samen met energiecoöperatie ValleiEnergie en de firma Hooijer 100% groende stroom gerealiseerd voor 500 huishoudens. Als u binnen de postcodes 6665, 6666, 6703, 6704, 6718, 6721, 6861, 6862, 6865, 6866, 6869, 6871 of 6874 woont, kunt u mee doen met dit initiatief.

U wekt daarmee uw eigen zonne-energie op zonder panelen op uw dak en bespaar daarmee 15 jaar op uw energiebelasting.

Bent u geïnteresseerd en wilt u zeker zijn van deelname? Dan kunt u zich nu al vrijblijvend inschrijven. U verplicht zich tot niets, maar krijgt voorrang bij de definitieve inschrijving.

Profiteer ook mee als u zelf al duurzame stroom opwekt. Door geld uit te lenen aan dit unieke project verzekert u zich van 15 jaar lang een aantrekkelijke, vaste rente.

Op www.valleienergie.nl/groenewaarden vindt u ook meer informatie over dit project. U kunt ook mailen naar service@valleienergie.nl of contact opnemen met Hevea Initiatief.

clusterwoningen

About clusterwoningen

“Wij zijn een platform voor én door bewoners van de Clusterwoningen Doorwerth waarin we samen leren, samen doen en organiseren voor prettig wonen in een langdurig leefbare en aangename wijk.”

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door op Akkoord te klikken stem je hier mee in en kan je de website bezoeken.