PRESENTATIE EN MARKT ‘VERDUURZAAM JE CLUSTERWONING’ 20 september 2021 start 19.30, inloop 19.00 ontmoetingskerk Doorwerth. Meld je aan!

Beste Clusterbewoner

Hierbij ontvang je de uitnodiging om aanwezig te zijn bij de informatieavond over de verduurzaming van clusterwoningen.

Uitnodiging

KOM OP 20 SEPTEMBER OM 19.30 UUR NAAR DE ONTMOETINGSKERK IN DOORWERTH , inloop en koffie vanaf 19.00

Meld je aan

We horen graag of je aanwezig bent. Meld je aan met je naam en aantal personen, door een email aan info@clusterwoningen.nl of geef het door aan je pleinambassadeur. Hier zijn de namen van de verschillende ambassadeurs vermeld.

Zoals je wellicht hebt gelezen in de vorige flyer(s) hebben wij als projectteam RRE (regeling reductie energiegebruik) van de gemeente Renkum subsidie gekregen om clusterbewoners te informeren over energiebesparen, en na te denken hoe je vanuit een plan energie kan besparen in je clusterwoning en hoe dit op een duurzame manier kan.

Daarvoor hebben we 3 tools laten uitwerken:
1)     De menukaart
2)     Het prototypeadvies
3)     De mogelijkheid om specifiek voor jouw woning een maatwerkadvies te krijgen als je verder wil gaan dan het prototypeadvies aangeeft.

Wij hebben onze adviseurs, zowel Esther Schenkelaars als Peter van der Kleij, gevraagd om deze avond de menukaart en het protoypeadvies toe te lichten en zij zijn ook aanwezig om allerhande vragen van jullie te beantwoorden.

Wij denken dat het een zeer informatieve bijeenkomst gaat worden. Een paar dagen geleden hebben we al wat “geoefend” met een aantal pleinambassadeurs met deze materie en het werd een heel interessante en inhoudelijke discussie. Het bleek dat de menukaart een prima tool is om jullie te helpen wegwijs te worden in de verduurzaming en het aanbrengen van energiebesparende maatregelen.

Programma

19:30 Presentatie Menukaart en Prototype-advies
1)     Introductie/ Team Clusterwoningen
2)     Toelichting over de menukaart en het prototypeadvies, de tools om een spijtvrij plan te maken voor verduurzaming van de je woning/ Esther en Peter
3)     Afspraken  voor het vervolg/ Team Clusterwoningen

Vanaf 20.15/20.30 aansluitend koffie en Markt Clusterwoningen toekomst proof met Esther en Peter/ de pleinambassadeurs / Team Clusterwoningen
1)     Werken met de menukaart en prototypeadvies met Esther en Peter en de pleinambassadeurs
2)     Mogelijkheid om elkaar te informeren wat er zoal is gedaan in de clusterwoningen op energiebesparingsgebied.
3)     En verder andere activiteiten….. Resultaat Thermografisch onderzoeken,  Luchtkwaliteitsmeter, Clus Tutorials, vleermuizen, support van Peter bij -collectief- aanvragen van offertes voor isolatiemaatregelen, rookmachine voor kierdetectie

Afsluiting (uiterlijk om 21.30 uur)

PS. Wil je alvast aan de slag kijk dan op onze website, bijvoorbeeld naar de menukaart of de Clus Tutorials voor ‘doe het zelf’ adviezen en tips, speciaal voor het verduurzamen van de clusterwoning.

Events

Geen evenementen gevonden!
Clusterwoningen Doorwerth Toekomst proof!

Doorwerth Toekomst proof! Ontwerp Laura de Ridder-Knüppe

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door op Akkoord te klikken stem je hier mee in en kan je de website bezoeken.