In verband met het coronavirus en de nieuwste RIVM richtlijnen is besloten om de bijeenkomst van vanavond (12 maart) niet door te laten gaan.

Hieronder vindt u de mail die verzonden is naar de aangemelde deelnemers


Beste clustergenoot,

U heeft zich opgegeven voor de kick-off bijeenkomst van het “Wijkinitiatief Clusterwoningen Toekomstproof” van vanavond in de Poort van Doorwerth.

Gezien de zojuist aangescherpte richtlijnen, van het RIVM en het Kabinet, rondom het voorkómen van besmettingen met het Corona virus, hebben wij tot onze spijt moeten besluiten om deze bijeenkomst vanavond niet door te laten gaan.
Er waren veel enthousiaste reacties dus wij vinden het bijzonder jammer u teleur te moeten stellen, maar rekenen op uw begrip voor de ontstane situatie.
Wij zullen zo spoedig mogelijk een nieuwe datum vaststellen voor de kick-off; deze zal dan waarschijnlijk in april a.s. plaatsvinden.

In de tussentijd verwijzen wij u graag naar onze website: https://www.clusterwoningen.nl/
Hierop zal de komende tijdregelmatig nieuwe informatie verschijnen. Met name de nieuwe rubriek “clusterforum” kan, juist nu, in een behoefte voorzien.Ook komen wij snel met een opvolgende mail.

Met vriendelijke groeten,

De initiatiefnemers,

clusterwoningen

About clusterwoningen

“Wij zijn een platform voor én door bewoners van de Clusterwoningen Doorwerth waarin we samen leren, samen doen en organiseren voor prettig wonen in een langdurig leefbare en aangename wijk.”

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door op Akkoord te klikken stem je hier mee in en kan je de website bezoeken.