Clusterwoningen op Verenigingenmarkt Dorenfest Hemelvaartsdag

Clusterwoningen toekomst proof staat met een kraam op de Verenigingenmarkt  op het Dorenfest in het centrum van Doorwerth op donderdag 18 mei 2023 (Hemelvaartsdag).

De verenigingsmarkt is open van 14.00 tot 18.00 uur.Clusterwoningen toekomst proof! Van bewoners, vóór bewoners. In 2020 was een kleine subsidie aanleiding om aan de slag te gaan met uitwisselen van ervaringskennis en samen te werken met professionals. Inmiddels hebben we een ‘basisplan dat staat als een huis’, ook voor niet-clusterbewoners interessant. Kom kijken!, naar De Menukaart, de Clus-tutorials, ‘meten is weten’, op zoek naar de warmtelekken en doe mee!  We leggen elkaar niks op, en we willen vanuit meerdere invalshoeken perspectief bieden. Samen voor een duurzame wijk  💪.

Ook OnzeAuto, de elektrisch deelauto in Doorwerth is te bewonderen, van binnen en buiten. En je kunt de aanwezige gebruikers van de deelauto vragen naar hun ervaringen.

Kom kennismaken!

Clusterwoningen toekomst proof is er voor én door bewoners om van gedachte te wisselen over het verduurzamen van de woningen en de wijk.

Events

Geen evenementen gevonden!
Clusterwoningen Doorwerth Toekomst proof!

Doorwerth Toekomst proof! Ontwerp Laura de Ridder-Knüppe

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door op Akkoord te klikken stem je hier mee in en kan je de website bezoeken.